Håkan och Henrik Berglund driver Sedins färg i Brunflo. Nu kommer de att lämna byn och öppna en Colorama-butik i Odenskog.
Håkan och Henrik Berglund driver Sedins färg i Brunflo. Nu kommer de att lämna byn och öppna en Colorama-butik i Odenskog.

Sedins färg och Marklunds lämnar Brunflo: “Inte jätteglada miner i byn”

BRUNFLO (JT) Två av Brunflos största varumärken försvinner från byn. Både Sedins Färg och Marklunds El flyttar in till Östersund. Därmed försvinner också Systembolagets ombud i Brunflo.

Publicerad Senast uppdaterad

– Det är klart att det inte är jätteglada miner i byn, säger Henrik “Henka” Berglund, som äger Sedins Färg tillsammans med sin bror Håkan Berglund.

Sedinshuset har en smått legendarisk status i Brunflo. Efter årsskiftet kommer fastigheten bara att rymma tre lägenheter. Den stora butiksytan på bottenplan töms när Sedins Färg flyttar in till Östersund.

Efter trettonhelgen blir det inflyttning i Odenskogs industriområde. Företaget kommer att öppna en ny Colorama-butik i den fastighet där Isotimber tidigare höll till. Butiken i Brunflo stängs redan vecka 51.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS