Birk Wikén t.v. och Gustav Mårtensson ska börja arrangera dans här på Ordenshuset i Brunflo. Första bandet blir Shine, vilket framgår av affischen. Foto: Privat
Birk Wikén t.v. och Gustav Mårtensson ska börja arrangera dans här på Ordenshuset i Brunflo. Första bandet blir Shine, vilket framgår av affischen. Foto: Privat

Nu blir det dans på Ordenshuset i Brunflo

BRUNFLO (JT) Sällskapsdansen i länet har fått en ny arena och nya arrangörer.

Publicerad Senast uppdaterad

Birk Wikén och Gustav Mårtensson är båda dansare och över en middag bestämde de sig för att börja arrangera dans i Brunflo. En lämplig lokal har det hittat i Ordenshuset, IOGT-lokalen strax ovanför Kastalskolan. Först ut att spela blir dansbandet Shine från Karlstad till premiärkvällen lördagen den 23 april.

Är det en serie arrangemang, eller hur har ni tänkt er?

— Vi tänker att vi börjar så här, vi kan ju se det här som en premiär och provkväll. Målsättningen är att vi ska köra fler evenemang under hösten. Vi hade tänkt köra något större evenemang under sommaren, men tiden för bokningar börjar rinna ut. Så vi siktar på att arrangera fler danser under hösten istället, svarar Gustav Mårtensson.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS