Fibernät i Härjedalen ska levereras av Install. Foto: Install
Fibernät i Härjedalen ska levereras av Install. Foto: Install

Fler orter i Härjedalen får fibernät

HÄRJEDALEN (JT) Härjeåns nät har nu gett företaget Install i uppdrag att som entreprenör bygga ett ortssammanbindande nät mellan Överhogdal-Ytterhogdal samt Lillhärdal Östansjö.

Publicerad

Härjeåns nät är ett företag som levererar el inom flera kommuner i Jämtland och Västernorrland och företaget äger även och driver det fiberoptiska bredbandsnätet i Härjedalens kommun. När de nu anlitar Install är det frågan om ett uppdrag av typen totalentreprenad, vilket innebär att Install ansvarar för allt från projektering och tillståndshantering till slutbesiktning.

-Härjeåns nät är en ny kund för oss på Install med denna typ av entreprenad som uppdraget innebär. Vi har tidigare gjort arbeten i mindre dignitet, men nu får vi chansen att visa helheten av den kompetens vi besitter och vad vi är bra på. Jag ser verkligen fram emot detta samarbete tillsammans med Härjeåns. Säger Mattias Jacobsson Verksamhetschef Jämtland.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS