Torsdagens brand i industrilokalen i Odenskog är släckt. Inga personer ska ha kommit till skada. Foto: Räddningstjänsten Jämtland
Torsdagens brand i industrilokalen i Odenskog är släckt. Inga personer ska ha kommit till skada. Foto: Räddningstjänsten Jämtland

Brand i industrilokal i Odenskog

ÖSTERSUND (JT) Vid 12:30 på torsdagsförmiddagen inkom ett larm till Räddningstjänsten Jämtland om en brand i en industrilokal i Odenskog. Det ska ha funnits gasflaskor i lokalen vilket kan innebära en explosionsrisk.

Publicerad

Det var kraftig rökutveckling på platsen, när larmet inkom vid 12:30-tiden på torsdagsförmiddagen. Polisen och Räddningstjänst från Östersund, Krokom och Brunflo kallades till platsen när det bekräftats att det fanns gasflaskor i lokalen. Inledningsvis utrymdes personal som jobbar i lokalen och gasflaskorna som utgjorde en explosionsrisk flyttades sedan ett säkert avstånd från platsen. Polisen var på plats för att hjälpa till med avspärrningar runt lokalen. Elin Elisson, inre befäl vid Räddningstjänsten Jämtland berättade strax efter 15 på torsdagen att branden var släckt.

– Vi håller på att lämna platsen just nu. Brunflostyrkan är kvar på plats men branden är släckt, säger hon.

Elin Elisson säger att de i nuläget inte vet vad som orsakade branden och berättar om skadeläget.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS