Sören Backman har ledsnat på förstörelsen i vänthallen i Bräcke stationshus. Nu har han gått med och bildat en ideell tillsynsgrupp som ska hålla koll på fastigheten.
Sören Backman har ledsnat på förstörelsen i vänthallen i Bräcke stationshus. Nu har han gått med och bildat en ideell tillsynsgrupp som ska hålla koll på fastigheten.

Stationshuset i Bräcke – ett sorgebarn som upprör lokalborna

BRÄCKE (JT) Vänthallen i stationshuset är ett ständigt sorgebarn med förstörelse och nedskräpning. Nu har Bräckeborna ledsnat.
– Det här är ju det första som tågresenärerna ser av Bräcke. Det är bedrövligt, säger Sören Backman, som har dragit igång en debatt på sociala medier.

Publicerad Senast uppdaterad

Det första du slås av inne i vänthallen är lukten, som gör det svårt att vara där inne en längre stund. Det andra är förstörelsen.

En hel ruta är sönderslagen och har tagits bort i väntan på reparation. Klotter syns lite varstans. Fimpar och ölrester på golvet.

– Det är så illa. Bräcke är ett samhälle som faller ihop och det här är bara ett tecken på det, säger Sören Backman, samtidigt som en högtalarröst meddelar ett ankommande tåg.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS