Lars Levin, butikschef på Bodsjö diverse.
Lars Levin, butikschef på Bodsjö diverse.

Paketutlämning och snart dygnet runt öppet i Sidsjö

SIDSJÖ (JT) Paketutlämning och snart öppettider dygnet runt. Lanthandeln i Sidsjö jobbar hårt med att förbättra servicen.
– Det är bara lite kompletteringar till Jordbruksverket som återstår, säger butikschefen Lars Levin om planerna på att bli en ICA to go-butik.

Publicerad Senast uppdaterad

Lanthandeln i Sidsjö drivs sedan 20 år tillbaka av en ekonomisk förening i byn och har fått kämpa för att få det att gå runt. Men man sitter inte heller still i båten. Det pågår ett ständigt arbete med att förbättra servicen. Till sommaren hoppas Lars Levin att butiken kan ha öppet dygnet runt. Då ska Bodsjö diverse vara en så kallad ICA to go-butik. En lösning som gör det möjligt att ha öppet utan personal.

För att komma in och ut i butiken måste du ha ICA to go-appen på telefonen samt bank-id. Det är nämligen med ditt bank-id som du identifierar dig. På så vis är förhoppningen också att stölderna hålls nere på en låg nivå.

– Totalt är det väl en 27 kameror som ska upp, men det är en firma som kommer och fixar allt det där, säger Lars Levin. Brandlarm, inbrottslarm och ett säkerhetslarm ska installeras.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS