Peter Danielsson, Fredrik Mårtensson, Pedro Blom och Peter Roos kom som en stormvind och gav publiken vad de tålde av Bluegrassmusik.
Peter Danielsson, Fredrik Mårtensson, Pedro Blom och Peter Roos kom som en stormvind och gav publiken vad de tålde av Bluegrassmusik.

Jubel I Rissna när lokalt bluesband uppträdde

Rissna (JT) The Blue Mountain Boys tog publiken med storm! Konsertens öppning var närmast en orkan, den ena låten hann knappt spelas klar innan nästa tog vid.

Publicerad

Samlingslokalen Zenit var fullsatt och stämningen på topp. Spontana applåder och jubel triggade nog Bluegrassbandet att göra sitt allra bästa.

The Blue Mountain Boys har funnits sedan 2002 och bandet är nu ute på en jubileumsturne. Repertoaren är traditionell blusgrass i Bill Monroes anda, men här och där kryddad med lokal ”dialekt”. Gruppen består av Peter Danielsson, Fredrik Mårtensson, Peter Roos och Pedro Blom.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS