Här inne i det nya bryggeriet kommer Revsunds Brewery nu att destillera Rom. Det berättar Tommy Jonasson, delägare.
Här inne i det nya bryggeriet kommer Revsunds Brewery nu att destillera Rom. Det berättar Tommy Jonasson, delägare.

Fortsatta framgångar för Revsunds Brewery – nu inleds en satsning på romtillverkning

REVSUND (JT) Revsunds Brewery tog storslam när Sveriges första ginmässa arrangerades i Örebro. Och på hemmaplan inleds en satsning på rom.
– Vi har haft det i pipeline länge, säger Tommy Jonasson, delägare.

Publicerad

Just nu är det dessutom full fart i restaurangverksamheten som ligger vid det nya bryggeriet i Revsund.

– Det har gått kanonbra faktiskt. Vi har haft öppet fredag, lördag och söndag nu i sommar – både lunch och kvällsöppet. I fredags tror jag vi hade 77 lunch. Det var kö långt utanför byggnaden. Helt galet, säger Tommy Jonasson.

Om några veckor kommer antalet platser också att utökas då en andra våning i restaurangdelen färdigställs.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS