"Vi kommer att erbjuda våra kunder andra produkter kring fasta avtal", säger Fyrfasens vd Cecilia Norberg.

Uppsagda elavtal upprör husägare

SVEG (JT) Det kom som en överraskning men vid årsskiftet blir fritidshusägaren Christer Andreasson med hus i Gällö utan elavtal sedan energibolaget Fyrfasen i Ånge sagt upp avtalet.

Publicerad

”Inga överraskningar. Med Fyrfasen får du ett tryggt, schysst och hållbart elavtal”. Så står det på energibolaget Fyrfasens hemsida, men Christer Andreasson som har stuga i Gällö tycker att det inte känns särskilt tryggt eftersom energibolaget sagt upp hans elavtal från och med årsskiftet 2022/2023.

Fyrfasen är dotterbolag i Härjeånskoncernen som producerar förnybar energi i elva vattenkraftverk,och som tillverkar pellets av restprodukter från sågindustrin, bygger ut fibernät och ansvarar för att rusta elnätet. Härjeåns kraft AB har kontor i Ånge, Sveg, Funäsdalen och Sundsvall.

Christer Andreasson berättar att han har haft elavtal med Fyrfasen sedan tolv år för fritidshuset i Gällö. Till vardags bor han i Ljungaverk.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS