Hugo Hjulfors var den som fick spela ut de första kulorna på banan.
Hugo Hjulfors var den som fick spela ut de första kulorna på banan.

Boulebana invigdes i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) I helgen invigdes den nya boulebanan i Hammarstrand, en bana som ligger i direkt anslutning till curlinghallen. Det var ett trettiotal närvarande när Erik Lindberg klippte bandet och förklarade banan invigd.

Publicerad Senast uppdaterad

Inga Blom höll sedan ett öppningstal där hon förklarade hur tillkomsten av banorna kommit till. Björn Åslin i Kälarne hyllades ordentligt för sitt arbete med utgrävning och i övrigt med sitt jobb att iordningställa banorna. Men det fanns fler som lagt ner ett stort arbete, som Erik Lindberg, Hugo Hjulfors, Börje Näslund och Bruno Blom för att nu nämna några.

Två eldsjälar som lagt ner mycket jobb med såväl gamla banorna vid Hammarvallen, som med den nya banan vid curlinghallen är Erik Lindberg och Hugo Hjulfors som var överlyckliga denna fina dag när det var dags att inviga.

-Äntligen har vi nu kommit till skott och fått det klart även om det har varit jobbigt för vi är ju inga ungdomar direkt, jag själv mellan 80 och 90 och Erik som är över 90, berättade Hugo. Ett stort tack måste vi rikta till Björn Åslin som startade upp det hela och schaktade planen jämn och fin menade Hugo.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS