Mattias Lööv. Foto: Östersundshem
Mattias Lööv. Foto: Östersundshem

Mattias Lööv avgår som ordförande i Östersundshem

ÖSTERSUND (JT) Under en turbulent period har Mattias Lööv varit styrelseordförande i Östersundshem, men nu avgår han efter drygt tre år. — Jag är av karaktären en person som jobbar bäst i företag som kräver kraftigare förändringar, säger Mattias Lööv.

Publicerad Senast uppdaterad

Det var i samband med gårdagens styrelsemöte som Mattias Lööv meddelade att han kommer att avgå, sista arbetsdagen blir 30 april.

Han valdes in som politiskt obunden ordförande i slutet av 2018, en turbulent period då bolaget och dess förre vd var inblandade i flera rättsprocesser. Målsättningen var då att skapa lugn och ro, tillsätta en ny vd och återupprätta förtroendet för Östersundshem.

— Jag är av karaktären en person som jobbar bäst i företag som behöver kraftigare förändringar. I fallet Östersundshem är det arbetet nu utfört. Strategierna och handlingsplanerna är på plats. Det är därför dags att lämna över till någon som har drivet att fortsätta utveckla Östersundshem på bästa sätt, säger Mattias Lööv.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS