Politikerna i Ragunda kommun har fattat beslut om att barnen på Järåskolan ska flyttas till Kullstaskolan. Men föräldrarna i Bispgården har inte gett upp kampen – nu planeras en demonstration.

Föräldrar i Bispgården ger inte upp kampen om skolan – demonstration planeras

BISPGÅRDEN (JT) Beslutet om flytt av skolbarnen är fattat. Men föräldrarna i Bispgården ger inte upp kampen. Nu planeras en stor demonstration.

Publicerad

I april fattade Ragunda kommun beslut om att flytta eleverna på Järåskolan i Bispgården till Kullstaskolan i Hammarstrand. Beslutet har väckt kraftiga reaktioner och nu planeras en demonstration mot flytten.

– Vi har kommit fram till ett datum och hur det kommer se ut, men det är inte godkänt av polisen än. Det ser ut att vara ungefär 80-100 personer som är intresserade. Jag kan inte säga så mycket om detaljer. Vi vill inte förvarna kommunen, så att de motarbetar oss, säger Sebastian Miller, en av de engagerade föräldrarna.

Vad vill ni uppnå med demonstrationen?

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS