Så småningom dök flera bilar upp och det blev lite fart ändå
Så småningom dök flera bilar upp och det blev lite fart ändå

Avslagen cruising i Hammarstrand

HAMMARSTRAND (JT) Det blev en liten spontancrusing på Hammarn detta år när några hade hörsammat att det skulle bli en träff. I vanliga fall när det varit crusing har det varit uppemot ett nittiotal bilar av den äldre modellen, nu endast ett tjugotal vilket många tyckte var tråkigt.

Publicerad

Det tyckte bland annat Micke Johansson och hans dotter Frida som tog en pizza och inväntade eventuella bilar.

-Tyvär och det beror på coronan att vi inte får arrangera något, men det lär väl dyka upp några bilar fram över kvällen ändå men jag har egentligen ingen aning även om djungeltelegrafen tycks ha fungerat ändå för det har ju blivit crusing på andra ställen så det kanske blir det här i kväll också, menade Micke.

En herre som var parkerad utanför före detta Handelsbanken med sin fina P18 var Per Edvall från Bispgården som hade räknat med att det skulle vara lite fart i kväll på Hammarn?

-Jag hade hoppats att det skulle vara så att man skulle få se lite trevliga bilar här i kväll men de tyck i stort lysa med sin frånvaro. Men nu är det ju lite spontant så det är kanske därför att det verkar lite tunnsått än så länge i alla fall men klockan är ju inte så mycket än så man får väl se, menade Per.

Det är i alla fall en vacker bil du har, en sällsynt sak?

-Jag tror att många skulle vilja ha en sådan här men det finns inte så många av den här sorten det gjordes ju bara drygt åtta tusen totalt av P1800 ES, och det var ju när Helgonet med Roger Moore körde runt i en som den blev riktigt känd och nu lyckades jag komma över den här för drygt ett halvår sedan och nu är jag lycklig över inköpet, menade Per Edvall.

Micke Joansson och dottern Frida glider runt i sin Chevrolet
Micke Joansson och dottern Frida glider runt i sin Chevrolet
Powered by Labrador CMS