Dagen var fördelad på fyra kallblodslopp och fem varmblodslopp där den totala vinstsumman var 553.500 kronor.
Dagen var fördelad på fyra kallblodslopp och fem varmblodslopp där den totala vinstsumman var 553.500 kronor.

Travpremiär på Ovalla i extrem värme

OVALLA (JT) I helgen var det traditionellt midsommartrav på Ovalla i Oviken och äntligen fanns publik åter på plats. En publik som under parasoll, i solhattar eller i uppsökt skugga följde dagens nio lopp.

Före pandemin har det ofta varit 2-3000 besökare på Ovallas travdagar, denna första travdag var det knappt 1900 besökare enligt Svensk Travsport. Exakta antalet besökare på plats är det dock svårt att säga då dagens trav hade gratis parkering och ett antal även kom gående.

Om folk inte kommit i gång riktigt ännu eller om det mycket varma vädret spelade en roll får vara osagt. Oavsett var de besökare som fanns på plats nöjda med att midsommartravet återigen var öppet för publik.

MOIF ansvarade för fika- och hamburgerförsäljning och även om många hade med sig picknick var det konstant kö, inte minst för svalkande drycker.

Ronnie Zackrisson, Myrviken och Mathias Schjelvan, Oviken var två travfantaster som kom väl preparerade med både stolar, parasoll, dryck och solglasögon. Allt för att i lugn och ro kunna njuta av dagens travlopp, förhoppningsvis med en vinst då de självklart även spelat.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS