Icahandlaren Jan Holmberg har asfalterat om den del av parkeringen han äger för 120 000 kronor. Samtidigt försökte han få samfälligheten att göra resterande.
Icahandlaren Jan Holmberg har asfalterat om den del av parkeringen han äger för 120 000 kronor. Samtidigt försökte han få samfälligheten att göra resterande.

Stora hål vid infarten ICA Porten i Myrviken riskerar skada bilar

MYRVIKEN (JT) Problemet med infarten till parkeringen vid ICA har pågått länge. Hålen blir större och större. Ortsbor frågar sig varför inget görs. Kommunen avsäger sig ansvar och hänvisar till samfälligheten men den fungerar inte idag. ICA Portens ägare Jan Holmberg känner sig uppgiven.

Publicerad

– Jag undrar också om parkeringen. Det är kommunen som äger marken, det är BETEA som har laddstationen och Englunds som äger fastigheten.

Kommunen säger att det inte är deras ansvar då det finns en samfällighet.

– Jag var på om vi skulle göra allting när jag asfalterade för 120 000 kronor på den bit som tillhör min tomt. Jag gjorde det när de asfalterade 321:an. Men ingen var intresserad då de tyckte att de inte hade något med parkeringen att göra. Då blev det bara det som var min tomtmark.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS