Kommunen var representerade genom Margareta Lindbäck som berättade hur ortsborna behöver göra för att få eventuell hjälp med utveckling av området.
Kommunen var representerade genom Margareta Lindbäck som berättade hur ortsborna behöver göra för att få eventuell hjälp med utveckling av området.

Samstämmigt möte i Myrviken: Gångväg prio ett

MYRVIKEN (JT) När det bjöds in till en träff på Fjällkonditoriet för att prata om utvecklingen av området runt Fröjdholmen, camping och båthamn var det många som kom.

Sjutton bybor dök upp för en fikastund och att bolla idéer. MOIF, privata markägare och kommunen fanns på plats. Några som inte kunde komma hade lämnat idéer om området i förväg.

Idéerna var många men framför allt lyftes en uppfräschning av både camping och bryggområde. Själva Fröjdholmen och aktiviteter där fanns det många idéer om, grundtanken bland de samlade var dock att restaurangen ska vara öppen. Helst i ideell regi men annars av någon entreprenör. Behoven för den äldre generationen jämfört med yngre vuxna och ungdomar lyftes.

Vuxna runt 30 år är inte intresserad av dans som generationen före. En kombination av aktiviteter som kan locka olika åldersgrupper lyftes. Bjuda in ungdomar för att höra vad de vill föreslogs.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS