Hålet vid infarten till matbutiken i Myrviken har funnits i många år och många bybor har ifrågasatt varför det inte lagas.
Hålet vid infarten till matbutiken i Myrviken har funnits i många år och många bybor har ifrågasatt varför det inte lagas.

Potthål i Myrviken skapar ilska och förvirring – affärsidkarnas problem anser kommunen

MYRVIKEN (JT) Det stora hålet vid infarten till ICA Porten har diskuterats i flera år utan att något har gjorts för att laga det. Många röster har höjts om risken att köra sönder bilen och även om intrycket för alla turister som passerar orten. Vem som har ansvaret har helt klart varit otydligt för boende i bygden.

Publicerad

En av de som reagerat är Dick Granqvist, Vattjom som skrivit till kommunen i ärendet.

– Jag har mailat Kärngard och Englund på kommunen, även ICA, men där har jag inte fått något svar. Jag har läst artiklarna ni har skrivit och sett vad frivilliga har gjort på andra sidan för att få det fint. Där har blivit jättefint. Men jag som handlar en del på ICA och Granngården har reagerat över hålen vid infarten till parkeringen ICA. De har ju varit där i väldigt många år. Man förstör bilar, leden på framvagnen eller spoilers till exempel. Därför mailade jag de två på kommunen, dock är Englund på semester. Kärngard skulle se över det.

Granqvist har det förstått det som att ytan ägs av kommunen, halva parkeringen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS