En ny skidshop ska till i Storlien.

Nya skidsatsningar i Storhogna

STORHOGNA (JT) En ny skidshop och realtidsuppdatering av köstatus i liftarna är två nyheter för vuxna, dessutom flyttar snögubben Valles skidskola dit.

Publicerad

Det är SkiStarshop Rental & Service som etableras i de tidigare lokalerna för Sport- och eventhuset i Storhogna. Invigningen kommer att ske före säsongens start och där kan besökare införskaffa kläder och utrustning eller få rådgivning, slipa sina egna skidor, boka skidskola eller köpa skipass. 

Totalt kommer SkiStar att hyra en yta om 465 kvadratmeter av företaget Cibola. Under påsklovet har SkiStar testat en ny realtidsuppdatering av liftarna. Denna data kommer för besökarna att vara tillgängliga i SkiStar-appen samt på 10 digitala skärmar i Vemdalen. För barnen kommer Valles skidskola få en ny scen för uppträdanden, startplatsen ligger vid SkiStarshop och där återfinns även åkbandet som tidigare låg vid Storhogna M. 

En överraskning för barnen är även en ny RGB-belysning på Vemdalsskalet. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS