Lena Andersson från Tosåsen köpte grynost av Anita Andersson som även var ansvarig för julmarknaden genom Vigge 4H. Maja Karlsson stod mitt emot med sitt tunnbröd men tog sig några minuters paus för att prata med besökare och bordsgranne.

Mysig julmarknad i Vigge

VIGGE (JT) Den tredje advent var det dags för julmarknad i Vigge. Parkeringen fylldes snabbt med besökare sugna på allt det som bjöds inne på bygdegården.

Publicerad Senast uppdaterad

Redan utanför möttes man av de traditionella kolbullarna. Idag blir man mer förvånad om detta inte finns på plats. Denna gång var det Högåns Skoterklubb som stod för kolbullarna och affärerna gick bra. Kön vid grillen fylldes på hela tiden. För den sugne fanns även möjlighet att få åka släde bakom nordsvenska hästen Fjåsen. Det var Ann Eriksson, Galhammaren som var på plats med sin häst.

Inne fylldes salen av ett tjugotal hantverkare. Mycket stickat men även allt från finsnickerier till smycken och bakat. Vid ett bord satt syskonen Julia och Tinja Svemark från Skucku tillsammans med sin kusin Wilma Mellkvist, Föllinge.

– Vi hjälper farmor att sälja, det är hon som bakat och stickat. Vi har sålt en del redan.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS