Tåve Leithe och Tona Wörlén ångrar inte att de sökte sig till Myrvikens skola. Att komma som nya rektorer samtidigt ger en stor fördel säger de, de ser båda allt med nya ögon utan att tyngas av vad som hänt tidigare.

Myrvikens nya rektorer om Skolinspektionens kritik: “Tas på allvar”

MYRVIKEN (JT) Kritik riktades från Skolinspektionen förra terminen. Men det man slog ner på är inget som Myrvikens nya rektorer hittills märkt av.
– Självklart måste alla inspektionsärenden tas på allvar och jobbas med, men man blir inte förvånad att det händer saker på skolan, i en sådan stor organisation.

Publicerad

När höstterminen började på Myrvikens skola var det med två helt nya rektorer. JT har träffat dem nu när några veckor har gått då de har hunnit lära känna skolan lite bättre, för att höra vad de tänker om deras nya arbetsplats och hur de ser på framtiden. 

Både Tona Wörlén och Tåve Leithe bor i Östersund och båda har tidigare varit kollegor i Krokoms kommun, men inte i det nära samarbetet som det blir nu. 

– Vi är så peppade, att komma in med fyra nya ögon är lyxigt. Samtidigt är vi inte nya för varandra så vi behöver inte börja från början med att lära känna varandra. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS