Landshövding Marita Ljung besökte i veckan Bergs kommun.
Landshövding Marita Ljung besökte i veckan Bergs kommun. "Det är spånnande att se hur samarbetet fungerar här, både med kommunen och mellan entreprenörer. De har en gemensam målbild, så väldigt roligt att se", säger hon.

Landshövdingen på besök i Bergs kommun

KLÖVSJÖ (JT) I veckan var det dags för Bergs kommun att få besök av landshövding Marita Ljung. Då pandemin satt stopp för det tidigare är det nu dags för Ljung att stifta närmare kontakt med kommunerna i länet.

Publicerad

Ljung besökte olika delar av kommunen för att få en övergripande information. Bland annat informerades om alla byggplaner i kommunen och andra projekt som är på gång.

– Vi började i Hackås på IT-gården, sedan vidare till Åsarna för att se vad som händer där på hotell Moose som byggs om till elevhem, berättar Ljung. Jag fick även höra om Ski Academy som håller på att byggas upp. Träffade de häftiga företagarna där, duktiga som driver hela Åsarna.

Efter lunch i Åsarna gick resan vidare till hotell Klövsjöfjäll där vd Anders Backskog och SkiStars Anders Lundqvist berättade om områdets utveckling.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS