Johan Hallsten berättare, Elin Ericsson trummor, Lars Ericsson basist, Hans-Erik Sundström sång och gitarr, Lennart Sandström piano och Tommy Andersson steelguitar underhöll åhörare på KulturN med Johnny Cash.

KulturN fylldes av Johnny Cash musik

NAMN (JT) När KulturN, den lite annorlunda konsertsalen strax utanför Myrviken, hade country på agendan fylldes lokalen av musiklystna inte bara en, utan två gånger.

Publicerad

Hans-Erik Sundström ville göra egna översättningar av Johnny Cash. Med överenskommelsen att de inte får spelas in fick han kontrakt med de amerikanska förlag som har rättigheterna, något som inte tidigare gjorts. I helgen kunde fans av country och i synnerhet Johnny Cash få höra resultatet på KulturN. Ensemblen är tillfällig och inte en fast konstellation. 

– När jag bestämde mig för att göra det här ville jag ha kompisar med mig, de allra bästa som finns i området och det har jag lyckats med, berättar Hans-Erik. 

Hans-Erik som bor i Duved är i grunden operasångare. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS