Några av alla de barn och ungdomar med föräldrar som kom till Kejsarvallen på tisdagkväll för att beskåda förstörelsen.
Några av alla de barn och ungdomar med föräldrar som kom till Kejsarvallen på tisdagkväll för att beskåda förstörelsen. "Så onödigt. Vi blir både förbannade och besvikna".

Kejsarvallen vandaliserad – ingen fotboll innan planen reparerats

OVIKEN (JT) Måndagkvällen tyckte någon att det var kul att köra ut med bil på MOIF:s fotbollsplan, Kejsarvallen i Oviken. Hela planen är nu förstörd då den användes för att sladda runt på med djupa bilspår som följd.

Publicerad

Tisdagskvällen samlades barn och ungdomar med föräldrar för att beskåda förstörelsen. De gick runt på planen de spelat fotbollsmatcher och tränat på. Något de nu inte kan göra innan planen är lagad. Besvikna och ledsna kommentarer hördes.

– Så onödigt. Vill de sladda finns det väl andra ställen som grusplaner till exempel. Varför en fotbollsplan? När vi lägger ner så mycket arbete ideellt här, sa en förälder som kommit till platsen med sina barn.

– Vi blir både förbannade och besvikna, uttryckte en annan förälder. Vi gödslar, vattnar och klipper två gånger i veckan för att det ska vara en bra plan för alla. Så gör någon så här!

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS