Jennifer Saur har stor hjälp av att många familjemedlemmar kan jobba i företaget. – Vi är bönder från början och synsättet på att jobba följer nog med oss från det. Fr v Jennifer Saur, mamma Maj-Lis Saur, Isac Saur och Alicia Saur.

Jennifers företag pinnar på bra

VIGGE (JT) Jennifer Saur driver ett företag, Jennifer Saur AB, i en bransch många inte ens tänker på att den finns. JT besöker henne hemma på gården i Vigge en vacker höstdag. I ett skjul förvaras högar med långa orange pinnar som skvallrar om företagets verksamhet.

Publicerad

– Jag startade firma för tio år sedan. I hela mitt liv har jag jobbat med flera olika jobb, jag har aldrig velat vara fast på ett ställe. Jag insåg att det är lättare om jag har en F-skattsedel och kan fakturera. Tryggheten i en anställning har aldrig varit viktig för mig. Jag vill vara hungrig på det jag gör.

F-skattsedeln har Jennifer använt sig av i många olika branscher.

– Dels har jag hyrt ut mig själv som chaufför, mest med traktorkörning men jag har även haft musikprojekt. En del sponsorprojekt såsom Bergs Lucia.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS