Eva Mesch som driver Fothälsan i Berg är nominerad till Årets Karriärväxlare.
Eva Mesch som driver Fothälsan i Berg är nominerad till Årets Karriärväxlare.

Jämtar nominerade till Årets karriärväxlare

LÄNET (JT) Årets karriärväxlare är en utmärkelse som ska inspirera välfärdens medarbetare till kompetensutveckling och avdramatisera bilden av omställning. När listan på de nominerade var klar visade det sig att en av de som uppmärksammats är Eva Mesch som sedan i våras driver Fothälsan i Berg, Myrviken.

Publicerad

Från att ha jobbat som undersköterska har hon utbildat sig till medicinsk fotterapeut och startat det egna företaget. Eva har möjlighet att tilldelas priset i februari 2023. Ytterligare en från Jämtland är nominerad, Lilian Sandqvist. Även hon tidigare undersköterska men nu arbetsledare och städtekniker.

Bakom satsningen står kollektivavtalsstiftelsen Omställningsfonden "Att växla karriär mitt i livet kräver mod, och vi har sett många inspirerande exempel på personer som har vågat ta klivet. Det känns fint att få uppmärksamma dem genom denna utmärkelse. Förhoppningen är att de ska fungera som en inspiration för andra som har tankar på att byta karriär" säger Eva Wikström, vd på Omställningsfonden.

Årets karriärväxlare är en utmärkelse som delas ut i syfte att inspirera välfärdens medarbetare att utveckla sin kompetens och samtidigt avdramatisera bilden av omställning.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS