MOIFmedlemmar i alla åldrar kom för att hjälpa till med städningen av Fröjdholmen så att allt är fräscht när det öppnar igen.
MOIFmedlemmar i alla åldrar kom för att hjälpa till med städningen av Fröjdholmen så att allt är fräscht när det öppnar igen.

Fröjdholmen mot efterlängtad comeback

FRÖJDHOLMEN (JT) En av Jämtlands mest kända folkparker har länge haft stängt. Först rasade taket över dansbanan och förstörde den totalt. När nya byggnationen var klar kom pandemin. Nu äntligen är det dags och en rejäl uppstädning av området behövdes inför säsongen.

Publicerad Senast uppdaterad

Namnet på platsen passar perfekt. Det är en holme och här har många generationer av jämtlänningar fröjdats. Även om namnet Fröjd inte har med verksamheten att göra. Vi får tacka den knekt som en gång i tiden hade sin bostad här för dess passande namn.

MOIF som driver Fröjdholmen sedan starten har haft det tufft. Kostnaden för att bygga upp en helt ny dansbana och inga intäkter under flera år från arrangemang har självklart påverkat. Men föreningen är livskraftig med många medlemmar som jobbar ideellt både inom fotbollen och skidåkningen.

När det kallades till en städdag för att få platsen i full glans var det många som lyssnade. Att ställa upp för att fixa Fröjdholmen innan säsongsstart hade
lockat flera medlemmar. Jens Aspenby som var ansvarig för dagen var nöjd.

– Förra året kom inte lika många när jag frågade men i år med pandeminrestriktioner borta och dagar bokade kom många.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS