På plats på Orrgården var Maria och Tomas Häggblom från Fjällräddningen med fjällräddningshundarna Krut, Äkkta och Klemm.

Dragspel och bullar drog in pengar till Fjällräddningen

OVIKEN (JT) Musik och humor blandat med pausfika från Fjällräddningen stod på schemat när Janne Krantz och Niklas Sundén bjöd in till musikkväll på Orrgården.

Publicerad

Det var ett trettiotal personer som hade samlats på Orrgården för att njuta av toner och humoristiska vitsar från två av medlemmarna från musikgruppen Iggesundsgänget. På plats var även representanter från Fjällräddningen som informerade om verksamheten och sålde fika. 

Sammanlagt drog kvällen in cirka fyratusen kronor som gick direkt till Fjällräddningen. – De gör ett jäkla bra jobb och är en viktig organisation att stötta, sa medarrangör Gunnar Cogrell.

Gunnar Cogrell har även sett till att stötta Fjällräddningen på annat håll. Som medlem i Ovikens skoterklubb föreslog han för sex år sedan att medlemsavgiften skulle ökas med femtio kronor, pengar som skulle skänkas direkt till organisationen. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS