Publiksuccé när Staffan Löwenberg, sång och Anders Nilsson vid flygeln konserterade på torsdagen i en överfull Ovikens nya kyrka.
Publiksuccé när Staffan Löwenberg, sång och Anders Nilsson vid flygeln konserterade på torsdagen i en överfull Ovikens nya kyrka.

Två och en flygel i Oviken

OVIKEN (JT) På torsdagskvällen konserterade Staffan Löwenberg och Anders Nilsson under rubriken två och en flygel. Det var nästan fullsatt i Ovikens nya kyrka, för fullt i dessa Coronatider!

Publicerad

Två och en flygel var ett tv-program som sändes från Umeå mellan 1974 och 1990 med pianisten och programledaren Berndt Egerbladh som bjöd in gäster som fick sjunga och berätta. Denna afton handlade det om Staffan Löwenberg och den flinke kantorn Anders Nilsson som kompade förtjänstfullt.

Staffan berättar i korta kommentarer om de låtar han valt och döm om min förvåning. Urvalet av sånger hade en härlig bredd utan att spreta. Spretar gör däremot sångarens engelska uttal och att man tappar text händer, men inte då man har textpärmen framför sig.

Det är mycket storbandsmusik och det märks att Staffan älskar den genren.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS