Elisabeth Brandvold bjöd tillsammans med kollegan Susanne Berglin på Toppstugefrukost, vilket många passade på att börja dagen i Hoverberg med.

Hoverbergs dagar lockade med både flötgröt och loppisar

HOVERBERG (JT) I helgen var det dags för aktiviteter i Hoverberg. Bland annat den loppisrunda som nu kan börja att kallas en tradition. Men det var även en hel del annat som lockade besökare till platsen.

Publicerad

 Dagen kunde börja i Toppstugan där Elisabeth Brandvold och Susanne Berglin serverade en frukost bestående av bl a flötgröt, lokala ostar, korv och tunnbröd. Därefter var det bara för besökare att välja var turen runt berget skulle börja. 

Totalt fanns det nio loppisar runt gårdar, föreningar och caféer. Hos t ex Marino och Eva Mesch i Vattviken samsades 6 familjer i byn med sina loppisgrejor. Något som var positivt för alla besökare då mer fynd kunde göras på samma ställe utan att det blev alltför många gårdar att köra till. Bara första dagen hade gården runt 190 besökare berättade Eva för JT.

Lunchpaus eller en fika fanns det möjlighet till både hos Kossans, Toppstugan, Hamncaféet och Bergs Hembygdsgård. På hembygdsgården var det föreningen själv som ansvarade, annars brukar bygdens byar ha en söndag var. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS