Johanna Larsdotter Öhman tar över Pensionat Helags nu väntar renovering inför nystarten 2022 då nya ägaren räknar med att slå upp portarna igen för verksamheten i Ljungdalen
Johanna Larsdotter Öhman tar över Pensionat Helags nu väntar renovering inför nystarten 2022 då nya ägaren räknar med att slå upp portarna igen för verksamheten i Ljungdalen

Nystart för Pensionat Helags

HÄRJEDALEN (JT) Pensionat Helags i Ljungdalen har fått en ny ägare. Johanna Larsdotter Öhman tar nu över verksamheten. Hon planerar renovera anläggningen innan den öppnas igen för fjällbesökare.

Publicerad Senast uppdaterad

Pensionat Helags har varit stängt i ett par år. Detta i sökandet efter en ny ägare som vill driva pensionatet vidare. Nyligen blev det klart att den personen är Johanna Larsdotter Öhman med en bakgrund inom fastighetsförvaltning i Ljusdal.

– Jag har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning men kan inte lika mycket om restaurang och hotell. Men jag är väldigt glad över att få ta över pensionatet i Ljungdalen. Det känns jättebra, säger hon.

Alla bitar föll på plats som en tanke eller händelse. I flera år har Johanna Larsdotter Öhman tillsammans med sina syskon drivit ett fastighetsbolag i Ljusdal. Fjärde generationens ägare. Men så slutligen kom syskonen till en punkt där de tog ett gemensamt beslut om att det var dags att sälja bolaget. Då öppnades nya möjligheter för nya val för Johanna Larsdotter Öhman.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS