Rebecca Netzler kommer gärna till Salsån när hon får möjlighet. I september i fjol hyllades hon på familjegården efter att hon och Vilma Bobeck tagit VM-guld.

Rebecca från Hackås jagar OS-medalj – mamma och lillasyster stöttar på plats

MARSEILLE (JT) Från optimistjolle på Näkten via seglarskola på Storsjön – till OS. Rebecca Netzler från Salsån kämpar just nu om medaljerna tillsammans med Vilma Bobeck. Mamma Monica och lillasyster Frida finns på plats och stöttar.

Publicerad Senast uppdaterad

 Rebecca Netzler, 29, nämns tillsammans med kollegan Vilma Bobeck som ett medaljhopp i seglingens 49:er FX. Paret tog ett överlägset VM-guld 2023, men starten på OS har inte varit optimal. Efter halva tävlingen, när JT pratade med Monica Netzler, låg Netzler/Bobeck på tolfte plats, utanför de tio som får segla om medaljerna.

– Det är såklart jättetråkigt att det har blåst så lite de första dagarna, så att resultaten inte riktigt har gått deras väg. Men det ser bättre ut i dag. Vi får hoppas på tre blåsiga race, vilket passar deras besättning bättre, säger Monica Netzler, när JT pratar med henne inför den tredje dagens tävlingar.

Hon och Rebeccas lillasyster Frida Olofsson njuter i fulla drag över att uppleva tävlingarna på plats i Marseille.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS