Ilska efter beslut om Backefastigheter: "Ren jävla diktatur"

STRÖMSUND (JT) Under det senaste kommunfullmäktige i Strömsunds kommun återremitterades ärendet om försäljningen av allmännyttan i Backe. Men enligt Vänsterpartiets ordförande Gert Norman gick förfarandet inte rätt till. Han menar att ordförande för kommunfullmäktige brutit mot kommunallagen och det bör anmärkas med misstroende.
– Det var ren jävla diktatur, säger han.

Publicerad Senast uppdaterad

Det är mot kommunfullmäktiges ordförande Elisabeth Lindholm (S) som Gert Norman riktar sin kritik. För det första påpekar han att ordföranden inte följde dagordningen, utan hoppade mellan de utsatta punkterna.

– Man följer dagordningen till punkt och pricka, annars är det svårt som åhörare att hänga med, särskilt om man följer sammanträdet digitalt, menar Gert.

Han anser att Socialdemokraterna, som var de som begärde återremitteringen, kände oro och tänkte därför ut ett sätt att döda frågan omgående.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS