Prispallen på Utvecklingsgruppen Fjällsjö Framtids årsmöte i Backe i söndags. Från vänster: Veronika Orrell representant för Älvgården, Åsa Gjersvold, representant för hemtjänsten, Tore Hansson som tog emot pris för Årets Fjällsjöbo och var representant för Loppisbröderna som fick ett guldhjärta, samt Svante Westin, årets Fjällsjöbo. Foto: Gunnar Bergström

Dubbelt upp på prispallen för Årets Fjällsjöbo

BACKE (JT) I söndags utsågs årets Fjällsjöbo av Utvecklingsgruppen Fjällsjö framtid. I år blev det två pristagare som mottog utmärkelsen Årets Fjällsjöbo 2020, eftersom utdelningen uteblev i fjol på grund av pandemin.

Publicerad Senast uppdaterad

– De nominerade ska ha gjort något extraordinärt för byn, berättar Linnea Bergström, verksamhetsledare i Utvecklingsgruppen Fjällsjö framtid.

Pristagarna blev Svante Westin, vd för Fjällsjö Samhällsbyggare AB svb och Tore Hansson, ordförande för RSMH Fjällsjö. Svante Westin “är inte rädd för att stå på sig för att försvara bygdens intressen”, och Tore Hansson “har marknadsfört Backe som en plats att må bra på” och Backe kan “tacka honom för den satsning som resulterade i att våra barn och äldre även fortsättningsvis kan få lokalt lagad mat på tallriken”, lyder motiveringarna.

Andra priser som utdelades var tre Guldhjärtan för utomordentlig service till hemtjänsten och personalen på äldreboendet Älvgården, samt till Loppisbröderna.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS