Personal på Salab vid den typ av sexhjulig ATV som levererats till organisationen Skicka vidare till Ukraina som sedan kört ner dem till Ukraina. Foto: Salab

”Tre personer lever idag, tack vare er” - Nya ATV:er från Sveg till Ukraina

SVEG (JT) Nu har ytterligare två sexhjuliga terrängfordon sålts av företaget Salab till organisationen Skicka vidare till Ukraina. Ett av de tidigare levererade har fått väldigt högt betyg av den mottagande ukrainska militära enheten.

Publicerad

Som JT rapporterade om i april har Salab i Sveg inlett ett samarbete med organisationen Skicka vidare till Ukraina, som har cirka 4 300 följare på Facebook och på ideell basis samlar in pengar och utrustning till Ukraina. Salab är ett företag som omsätter cirka 45 miljoner kronor per år och har åtta anställda. 

En del av verksamheten går ut på att sälja snöskotrar och terrängfordon (ATV) och här har ett samarbete inletts mellan Salab och Skicka vidare till Ukraina. 

-Salab har varit bra att göra med där vi fått bra priser på fordonen, sade Johan Landewall på Skicka vidare till Ukraina till JT i april. 

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS