Ylva Nowén med glada klasskompisar.
Ylva Nowén med glada klasskompisar.

Stjärnspäckad och storslagen fest när Skidgymnasiet i Järpen firade 50 år

JÄRPEN(JT) Av de ca 1000 elever som har passerat genom skidgymnasiet i Järpen under 50 år var hela 503 stycken av de tidigare eleverna samt lärare och tränare på plats i Järpen under helgen för att fira sin skola. Här fanns både OS-medaljören från Calgary 1988 Lars Börje Eriksson och segraren i slalomvärldscupen säsongen 1997/98 Ylva Nowén.

Publicerad Senast uppdaterad

Det blev en pampig fest i Röjsmohallen och det var många som såg fram emot att träffa sina gamla gymnasiekompisar, lärare och kollegor. Janne Tjärnström jobbar på Åre skidgymnasium som specialidrottslärare i puckelpist och deltog i festligheterna.

– Stämningen var fantastisk och det var så många som var glada att arrangemanget gick av stapeln. Det bästa var att möta mina gamla elever även om jag fortfarande har bra koll på de flesta då puckelpist är en ganska liten sport. Det var väldigt roligt att även få möta elever från större sporter som alpint och längd, säger Janne Tjärnström.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS