Lina Gabrielsson kommer att arbeta med att utveckla hotellverksamheten.
Lina Gabrielsson kommer att arbeta med att utveckla hotellverksamheten.

Skistar förstärker med nya toppchefer

ÖSTERSUND (JT) Skistar har anställt två nya toppchefer. Daniel Claesson, direktör på ehandelsföretaget Footway Group som säljer skor, blir ny affärsområdeschef inom området affärsutveckling, och Lina Gabrielsson, vd för Hotell Diplomat och Villa Dagmar i Stockholm anställs som affärsområdeschef för Skistar Lodge och Hotell.

Publicerad

– Vi är glada att kunna attrahera talanger som kan vara med oss på vår tillväxtresa som den ledande semesterarrangören för Skandinavien. I vårt arbete med att skapa framtidens minnesvärda och hållbara fjällupplevelser på våra destinationer och i vår affärsverksamhet, ser vi fram emot att få ta del av Linas och Daniels tidigare erfarenheter och kompetenser, säger Stefan Sjöstrand,vd och koncernchef för SkiStar, i ett pressmeddelande.

Skistar uppger att Daniel Claesson har innan sin tid på Footway arbetat närmare 15 år inom H&M-koncernen där han har byggt upp en bred erfarenhet och kompetens inom bland annat ledarskap, digitalisering, e-handel och affärsutveckling

Lina Gabrielson har enligt uppgift lång erfarenhet i hotell- och turismbranschen, både som helhetsansvarig som inom försäljning, affärsutveckling och ledarskap.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS