Djupa hål i hjulspåren på vägen på bron vid Undersåker är förenat med trafikfara. Yrkeschaufförer har påtalat problemet men inget händer. Inte ens varningsskyltar har satts upp.
Djupa hål i hjulspåren på vägen på bron vid Undersåker är förenat med trafikfara. Yrkeschaufförer har påtalat problemet men inget händer. Inte ens varningsskyltar har satts upp.

Boende i Undersåker: Bron en trafikfara

UNDERSÅKER(JT) Bron över järnvägen och Indalsälven vid kyrkan i Undersåker är full av gropar. Ortsbefolkningen har vid upprepade tillfällen påtalat problemet men inget händer. Nu kräver en av de boende att våra lokala riksdagspolitiker i regeringsställning tar sitt ansvar och åtgärdar vägen.

Publicerad

Lokalbefokningen rasar mot den undermåliga bron

Det handlar om länsväg Z696 en av statens vägar med utfart till E14 intill Undersåkers kyrka. Såväl utfarten som bron över järnvägen och Indalsälven behöver renoveras.

– Det går mycket tung trafik på vägen lastbilar som timmerbilar och kommunens slambilar, det gör att potthålen blir djupare för varje dag som går, säger P-G Holmström själv är boende i området och yrkeschaufför. Enligt honom är hålen så djupa att det är förenat med fara för inte minst cyklister och motorcyklister att köra på vägen.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
[email protected]

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS