Många föräldrar i Kälen har varit upprörda över att barnen tidigare förväntades gå till E14 för att bli hämtade med linjetrafiken. Något Jämtlands Tidning berättat om tidigare. På onsdagen hade flera av barnen beviljats skoltaxi – men beskedet kom sent och inte alla barn blev hämtade.

Kaos med skolskjutsar vid skolstart

KROKOM (JT) Det var kaos med skolskjutsarna i Krokoms kommun när skolan startade på torsdagen. Sent på onsdagen var det flera föräldrar som inte fått besked om deras barn skulle bli hämtade. Ansvarig för skolskjutsar på kommunen Mahmoud Addas stängde av sin telefon på onsdagen.

Publicerad

– Det har varit fullkomligt kaos runt skolskjutsarna inför skolstarten. När man dagen för skolstart inte vet om ens barn ska bli hämtat eller inte utan vi får besked sent på kvällen dagen före, säger Maria Olofsson.

– Vi fick beskedet av Taxi Krokom efter klockan åtta, det var då Taxi Krokom fått listan över vilka barn som skulle hämtas, säger hon.

Kommunens plan från början var att barnen i Kälen skulle gå till E14 för att åka buss till skolan, men detta beslut överklagade föräldrarna och ett par familjer beviljades taxi men inte alla.

Få tillgång till alla artiklar på Jamtlandstidning.se

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till e-tidningen samt nyheter om stort och smått som sker i din närhet.

Du får nyheter som berör dig och din vardag.

När du prenumererar stöder du också utvecklingen av vår tidning och gör att vi kan fortsätta att bevaka din bygd och se till att du nås av erbjudanden från dina lokala företag.

ack för att du prenumererar på Jämtlands Tidning.

Support

Behöver du hjälp att logga in?
Har du frågor?
Ring eller mejla oss så hjälper vi dig!
063-14 58 32
prenumeration@jamtlandstidning.se

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Powered by Labrador CMS